Puupakkaukset ja puulaatikot Soinista Seinäjoelle ja Jyväskylään

Ota yhteyttä

Arto Laasala Oy valmistaa mittojen mukaan räätälöidysti erilaiset puupakkaukset, puulaatikot sekä lavan kehykset ja kaulukset Soinin, Seinäjoen ja Jyväskylän seudulla. Tehtaamme sijaitsee Soinissa, ja palvelemme eri alojen yrityksiä maanviljelijöistä metalliteollisuuteen ja alumiiniteollisuuteen. Voit tilata meiltä erilaiset puupakkaukset ja puulaatikot eri tarkoituksiin. Ne sopivat esimerkiksi kuljetuksiin, myyntipakkauksiksi tai perunalaatikoiksi. 


Voit tilata meiltä myös kansainväliset standardit täyttävät pakkaus- ja kuljetuslaatikot. Saat meiltä aina tarvittaessa mukaasi englanninkielisen ISPM15-todistuksen. Lisäksi huolehdimme mm. Australiaan ja Yhdysvaltoihin lähtevien puusta tehtyjen pakkausten erikoisvaatimukset ja tarvittavat leimat.

Kysy meiltä lisää palveluistamme! Saat meidät kiinni niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Voit halutessasi jättää meille myös yhteydenottopyynnön täyttämällä sivuiltamme löytyvän lomakkeen.

Ota yhteyttä!

Puupakkaukset

Valmistamme yrityksellesi luotettavasti erilaiset puupakkaukset eri tarkoituksia varten. Teemme pakkaukset toiveesi mukaisesti mittojen tai piirustusten mukaan. Voit myös kuvailla meille, millaisen puupakkauksen toivot meidän valmistavan yrityksellesi. Palvelemme eri alojen yrityksiä Soinin, Jyväskylän ja Seinäjoen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pyydä tarjous!

Puulaatikot

Teemme puulaatikot, lavan kehykset ja kuormalavan kaulukset Soinin tehtaallamme erilaisiin tarkoituksiin. Tehdessäsi kanssamme tilauksen voit tuoda mukanasi valmiit mitat ja piirustukset, voimme myös valmistaa laatikot sen mukaan, mitä suunnittelevat pakkaavasi sinne. Valmistamme puulaatikot myös kansainvälisiin kuljetuksiin. Hoidamme tarvittavat sertifikaatit ja leimat mm. Yhdysvaltoihin ja Australiaan lähteviin puulaatikoihin ja muihin puisiin kuljetuspakkauksiin.

Pyydä tarjous!

Palvelua luotettavasti ja joustavasti

Palvelemme sinua Soinista käsin yli 50 vuoden kokemuksella ja valmistamme toivomasi puupakkaukset ja puulaatikot tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Sopimuksen mukaan toimitamme valmiit tuotteet luoksesi. Voit myös halutessasi noutaa ne itse suorana tehtaaltamme.

Pyydä tarjous!

Valmistamme yrityksellesi puupakkaukset ja puulaatikot mittojen mukaan Soinin ja Seinäjoen seudulla. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä!