Mittojen mukaan valmistetut kuormalavat Soinin ja Seinäjoen seudulla

Ota yhteyttä

Arto Laasala Oy valmistaa eri alojen yrityksille kuormalavat asiakkaan tarpeiden mukaan Soinin, Seinäjoen ja Jyväskylän seudulla. Toimipisteemme ja tehtaamme sijaitsee Soinissa, missä valmistamme puusta erilaiset kuormalavat, kuten eurolavat, FIN-lavat, teholavat, puolilavat ja muut kuormalavat – myös nopealla aikataululla. Teemme kuormalavoja mittojen mukaan. Valmistamamme kuormalavat täyttävät kansainväliset standardit, joten voit tilata meiltä kuormalavat myös kauemmas lähteviin kuljetuksiin. Lue sivuillamme lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, jos kiinnostuit. Saat meidät kiinni niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Voit myös täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Eurolavat

Valmistamme EU:n standardien mukaiset eurolavat asiakkaan toiveiden mukaan Soinissa, ja palvelemme sinua lähialueella Seinäjoen ja Jyväskylän seudulla. Voit tilata meiltä myös Suomen kuljetusten FIN-lavat, jotka ovat suomalaisen rautatieleveyden takia eurolavoja leveämmät. Teemme kaikki kuormalavamme puusta, ja toimimme tarvittaessa myös pikaisella aikataululla.

Kuormalavat kansainvälisiin kuljetuksiin

Voit tilata meiltä myös mittojen mukaan tehtävät puukuormalavat kansainvälisiin kuljetuksiin. Saat meiltä mukaan aina englanninkielisen ISPM15-todistuksen. Lisäksi toteutamme lukuisat erilaiset eri valtioiden vaatimukset kuormalavojen erikoiskäsittelystä, joilla pyritään tappamaan puussa elävät hyönteiset ja siten estämään hyönteislajien leviäminen rahtikuljetusten mukana. Esimerkiksi Australiaan lähteviin kuormalavoihin vaaditaan ns. toukkaleima. Yhdysvaltoihin lähteviin kuljetuksiin puolestaan vaaditaan leima, joka vahvistaa sen, että kuormalavat on käsitelty yli 65 celsius-asteessa ja että ne ovat koneellisesti kuivattuja. Kysy meiltä lisää kuormalavojen tilaamisesta kansainvälisiin kuljetuksiin!

Pyydä tarjous!

Joustavat toimitukset

Tarjoamme asiakkaillemme joustavat toimitukset. Sopimuksen mukaan toimitamme kuormalavat sinulle. 

Voit myös noutaa ne itse Soinin tehtaaltamme.

Pyydä tarjous!

Tilaa meiltä tarpeidesi mukaan valmistetut ja kansainväliset standardit täyttävät kuormalavat Soinin ja Seinäjoen seudulla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!